מחקר של חוקרי אוניברסיטת בן-גוריון בנגב: שתיית חלב מעודדת (דיאטה) ירידה במשקל

Press/Media

Description

במחקר חדש, נמצא ע”י חוקרי אוניברסיטת בן-גוריון בנגב, כי ללא קשר לסוג ה’דיאטה’, אנשים שצורכים יותר מוצרי חלב יורדים יותר במשקל ◄ המחקר בוצע בהובלתה של ד”ר דנית שחר; “מעבר ל’סידן’ ממוצרי חלב, נמצא, בפעם הראשונה, שירידה במשקל, מלווה בעליה ברמות ויטמין D ב-דם. בקרב אלו, שירדו יותר במשקל הייתה עליה גדולה יותר ברמות ויטמין D בדם.

Period22 Sep 2010

Media contributions

1

Media contributions

  • Titleמחקר של חוקרי אוניברסיטת בן-גוריון בנגב: שתיית חלב מעודדת (דיאטה) ירידה במשקל
    Degree of recognitionNational
    Media name/outletכאן ישראל- אתר האינטרנט של ערי המדינה
    Media typeWeb
    Duration/Length/Size5 min
    Country/TerritoryIsrael
    Date22/09/10
    Descriptionבמחקר חדש, נמצא ע”י חוקרי אוניברסיטת בן-גוריון בנגב, כי ללא קשר לסוג ה’דיאטה’, אנשים שצורכים יותר מוצרי חלב יורדים יותר במשקל ◄ המחקר בוצע בהובלתה של ד”ר דנית שחר; “מעבר ל’סידן’ ממוצרי חלב, נמצא, בפעם הראשונה, שירידה במשקל, מלווה בעליה ברמות ויטמין D ב-דם. בקרב אלו, שירדו יותר במשקל הייתה עליה גדולה יותר ברמות ויטמין D בדם.
    URLhttps://kanisrael.co.il/16424/
    PersonsDanit Rivka Shahar

Keywords

  • food
  • diet
  • milk