אותנטי, ספידי והיברידי

Research output: Contribution to journalArticle

Abstract

מחקרם של ד"ר רפי גרוסליק ופרופ' אורי רם ממחיש באמצעות מסעו הקולינרי של האוכל הסיני בישראל את התפתחות הגלובליזציה התרבותית שלנו. זהו גלגולו החמוץ-מתוק של האגרול, תוצרת כחול-לבן: מסממן של יוקרה ומעמד בשנות השמונים לביטוי של עממיות בשנות התשעים, וחזרה להיותו סמל מעמדי במסעדות הפיוז'ן של ימינו. (מתוך המאמר)
Original languageHebrew
Pages (from-to)20-25, 45
Number of pages6
Journalידיאופ: האוניברסיטה הפתוחה
Volume4
StatePublished - 2015

Cite this