מדינה על האש: אוכל וכוח בישראל

ניר אביאלי, יחיל צבן (Editor)

Research output: Book/ReportBook

Abstract

"מה הקשר בין צליית בשר על האש ביום העצמאות לגבריות, לאומיות ומרחב? מדוע הישראלים מעדיפים את המטבח האיטלקי על פני כל מטבח אחר? למה אנחנו מעמיסים כל כך הרבה אוכל על הצלחת בארוחת הבוקר במלון? הספר מדינה על האש מציג את המטבח הישראלי כזירה שבה מתגוששים טעמים ודעות, אידיאולוגיות ותבלינים, ומראה כיצד שאלות פוליטיות ומשאלות של כוח שזורות בתרבות האכילה שלנו." --
Original languageHebrew
Place of Publicationרמת גן
Publisherאפיק - ספרות ישראלית
Number of pages363
StatePublished - 2024

Cite this