Abstract
שלוש אסטרטגיות תזונה עשויות לסייע במניעת מחלת לב כלילית (CHD): צריכה מוגברת של חומצות שומן מסוג אומגה 3 ממקור דגים או צמחים; החלפת שומן רווי ושומן צמחי מוקשה (טרנס) בשומן בלתי-רווי; ותזונה עשירה בפירות, ירקות, אגוזים ודגנים מלאים ודלה בדגנים מעובדים (מתוך המאמר).
Original language | Hebrew |
---|---|
Pages (from-to) | 6-9 |
Number of pages | 4 |
Journal | מגזין מכון תנובה למחקר |
Volume | 20 |
State | Published - 2007 |
IHP Publication
- ihp
- תזונה ובריאות
- Nutrition
- מחלות לב כליליות
- Coronary heart disease
- דלקות (רפואה)
- Infection
- כולסטרול והיפרכולסטרולמיה
- Cholesterol
- Hypercholesteremia
- חומצות שומן מסוג טרנס
- יתר לחץ דם
- Hypertension
- חומצות שומן אומגה-3
- Omega-3 fatty acids
- משלימי תזונה
- Dietary supplements
- School discipline
- אגוז
- Nuts
- סויה ומוצריה
- Soybean products
- Soybean