תזונה ומחלות לב - היכן אנו עומדים כיום?

Research output: Contribution to journalArticle

Abstract

שלוש אסטרטגיות תזונה עשויות לסייע במניעת מחלת לב כלילית (CHD): צריכה מוגברת של חומצות שומן מסוג אומגה 3 ממקור דגים או צמחים; החלפת שומן רווי ושומן צמחי מוקשה (טרנס) בשומן בלתי-רווי; ותזונה עשירה בפירות, ירקות, אגוזים ודגנים מלאים ודלה בדגנים מעובדים (מתוך המאמר).
Original languageHebrew
Pages (from-to)6-9
Number of pages4
Journalמגזין מכון תנובה למחקר
Volume20
StatePublished - 2007

IHP Publication

  • ihp
  • תזונה ובריאות
  • Nutrition
  • מחלות לב כליליות
  • Coronary heart disease
  • דלקות (רפואה)
  • Infection
  • כולסטרול והיפרכולסטרולמיה
  • Cholesterol
  • Hypercholesteremia
  • חומצות שומן מסוג טרנס
  • יתר לחץ דם
  • Hypertension
  • חומצות שומן אומגה-3
  • Omega-3 fatty acids
  • משלימי תזונה
  • Dietary supplements
  • School discipline
  • אגוז
  • Nuts
  • סויה ומוצריה
  • Soybean products
  • Soybean

Cite this